Skip links

20759057_1015314161905580_9017626168320327680_n

Psihologia – este cea de a doua directie pe care am ales-o in ce priveste studiul si specializare, iar primii mei pasi in ce priveste practica profesioala au fost la varsta de 34 ani.

Pentru ca imi place sa impartasesc si sa transmit cunostintele si experienta acumultata catre tanara generatie am ales sa predau psihologia in cadrul Universitati din Chisinau.

Dar in acelasi timp ofer consiliere psihologica si psihoterapie pentru probleme personale, probleme in relatii, dificultati in relationare si emotionale la copii si adolescenti.

Imi place foarte mult sa scriu. Acest format de comunicare ma ajuta sa cuprind mult mai multe persoane, acelea care au nevoie de ajutorul meu. In articolele mele veti gasi o parte din mine. Gandurile mele, concluzilele- sunt rezultatul propriilor trairi si experiente, obsevatii si cunostinte, si atunci cand le expun pe hartie pentru cititorii si urmaritorii mei, imi doresc si sper sa le fie de ajutor in gasirea de raspunsuri la intrebarile care ii framanta.

Sunt destul de sceptica atunci cand vine vorba de proverbul

„ Cizmarul – fara cizme” . Sunt din categoria acelor persoane care acorda o importanta si semnificatie aparte propriei experiențe ca parte esențiala in procesul de definire a identității de expert si specialist intrun domeniu anume.

Si, pe langa toate, eu sunt mandra de familia mea! Am un sot minunat si doua fiice si mai minunate! Experienta relatiilor sanatoase de familie este rezultatul unui drum parcurs împreuna, prin incercari si greseli.

Fara indoiala, abilitatile acumulate gratie cunosti ntilor in psihologie m-au ajutat enorm, cu toate ca, si cunoastrea necesita o munca zilnica si asidua si in primul rand asupra propriei persoane.

Adesea ma intreb: „Dar voi reusi?”

Aceasta întrebare este inevitabila, mai ales cand incerc sa ies din „ zona mea de confort”. Incep cu interes sa experimentez asupra propriei persoane si sa „probez” noua experiența, interacționând  cu cei din jur. Si, sunteți curioși? Datorita acestui fapt, eu resimt un feedback/primesc un răspuns clar, care mă bucura si îmi da satisfacție:  DA, Eu POT!

Sunt psiholog specializat in psihoterapie sistemica de familie si cuplu, sustin ateliere de dezvoltare personala pentru adolescenti si adulti.

Am trecut prin propria psihoterapie  si aleg sa fiu intrun proces de crestere continuu.

Metodele pe care le folosesc – sunt metode vii, așa cum au trecut prin experiența mea personala in calitate de terapeut!

Fiecare persoana care trece pragul cabinetului meu este deosebita, aici afla cu usurare ca tensiunea prin care trece nu este o manifestare de lipsă de caracter sau eșec personal, ci doar o problemă.

Mai mult, Eu nu mă axez pentru a scapă clientul de anxietate si temeri.

Ci dimpotrivă ii ajut sa cunoasca aceasta temere, ca aceasta sa devina o forța ce-i va pune in mișcare, determinând o transformare, ma axez pe conștientizarea fricilor si înțelegerea rolului acestora, pentru ca fricile si temerile – sunt consecințe ale  societății.

Cum eu lucrez.

01

Prima întâlnire

Может быть стандартной по времени, но бывает ситуации когда клиенты предпочитают чтобы она длилась около двух часов если острый кризис или горе. За время нашей беседы мы вместе, спрогнозируем сроки достижения желаемого результата и возможные пути разрешения проблемы.

Înscrierea la consultație
02

Schema clasică

Это встречи раз в неделю прдолжительностью 50 минут. Для значительных изменений достаточно десяти встреч. Но темп –это индивидуально и частота встреч оговаривается после консультации.
Первые изменения в ощущениях, вы вынесите уже из кабинета.

înscrierea la consultație
03

Rezultatul muncii

Видимые позитивные изменения – Вы радуетесь быть самим собой, перемены затрагивают все сферы вашей жизни. Налаживается личная жизнь, появляется доверие к людям и способность на близость, нормализуется отношения с родителями, перестают довлеть прошлые разочарования.

Înscrierea la consultație

Consultări personale

Durata sesiunii:

  • 45 minute
350 MDL
Înscriere

Consultație personală

Durata sesiunii:

  • 75 minute
400 MDL
Înscriere

Consilierea cuplurilor de familie

Durata sesiunii:

  • 45 minute
400 MDL
Înscriere

Consilierea cuplurilor de familie

Durata sesiunii:

  • 75 minute
450 MDL
Înscriere
Return to top of page